BİNGÖL / KIĞI - Nacaklı İlkokulu

Nacaklı İlkokulu

NACAKLI KÖYÜ NACAKLI KÜME EVLERİ NACAKLIORTAOKULU BLOK NO 100 KİĞI / BİNGÖL
Vizyon
Milli Eğitim Kanunu´nun amaçlarını ilke edinmiş, yenilik ve gelişmelere açık, modern ve örnek bir kurum olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı ,bilim ve teknolojiye meraklı,araştıran,sorgulayan,sorumluluk sahibi ,çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Sağlık İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonucu "Beyaz Bayrak" almaya hak kazanmıştır. Okulumuz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında ´Okulum Temiz´ belgesi almaya hak kazanmıştır. Vizyonomuz sağlıklı okul temellerine dayanır.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
08:30-11:55 12:55-14:30
Soba
Ulaşım
Karayolu aracılığı ile her türlü karayolu taşıtı kullanılarak Bingöl İl Merkezi ve Elazığı Karakoçan ilçesiyle bağlantılı olarak ulaşım mümkündür. Kiğı merkezinden stabilize yol ile mümkündür.
Köy minibüsü ile merkez ve ilçe ile ulaşım sağlanmaktadır.
Bingöl Kiğı İlçesine bağlı Nacaklı köyünün merkezindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Bingöl İl merkezine 75 km uzaklıktaki Kiğı İlçemize 20 km mesafede bulunmaktadır.
Fiziksel Etkinlikler,Geleneksel Çocuk Oyunları
Satranç,Zeka Oyunları vb.